Heartful by Josefin
Idag skulle jag vilja berätta om mitt företag, som du hittar på heartfulbyjosefin.se. Denna blogg har varit inaktiv under en längre tid, men jag har börjat blogga igen så smått…
Läs merIdag skulle jag vilja berätta om mitt företag, som du hittar på heartfulbyjosefin.se. Denna blogg har varit inaktiv under en längre tid, men jag har börjat blogga igen så smått…
Läs merVegetariska recept kan vara riktigt spännande, speciellt om de är väldigt smakrika. I det Indiska köket hittar man många rätter som är enkla att göra och smakar väldigt mycket. Ett…
Läs merDen 25 mars är det våffeldagen, så jag tänkte skriva om två recept på våfflor som jag brukar göra. De är väldigt olika i smak och konsistens, men goda båda…
Läs merOBS! Om du vill läsa mer om Återhämtningsterapi eller boka samtal kan du läsa mer på min nya webbsida heartfulbyjosefin.se. Återhämtningsterapi är en terapiform som hjälper med återämtning efter utmattning….
Läs merInlägget innehåller annonslänkar. Läs mer. Sömn är väldigt viktigt för vår hälsa – om man sover för lite är det svårt att få andra viktiga saker att funka, som kost…
Läs merDen 25 februari är det fettisdagen, eller semmeldagen. Semlor kommer i många olika varianter; allt ifrån semmelwraps, semmelsmoothies, semmelglass och klassiska semlor. Jag föredrar de klassiska semlorna, men utan gluten…
Läs merDessa fiskbiffar med tångsås och picklade grönsaker är ett väldigt fräscht recept som passar både till vardags eller när man vill bjuda på en enklare middag. Fiskbiffarna blir goda och…
Läs merJag älskar tillbehör! Jag tycker om att göra enkel mat – men med massor av tillbehör. Här bjuder jag på en favorit som är jättegod men också superenkel att göra:…
Läs merAtt pickla grönsaker är supergott och också väldigt enkelt. Det går att pickla nästan vilka grönsaker som helst, bara fantasin sätter gränser. Här tänkte jag beskriva hur och varför jag…
Läs merFröknäcke är en stor favorit hemma hos oss, både för mig och sonen. Problemet med fröknäcke är att det kan gå sönder när man brer på pålägg på det. Därför…
Läs mer