Bloggförändring

Förändringar på bloggen

Jag har så mycket tankar när det gäller bloggen och så många olika saker jag vill skriva om. Ibland tänker jag på alla dessa saker och då känns det som att jag bloggar jättemycket, men sen kanske det ändå bara blir 2-3 inlägg i veckan. Jag måste alltså göra något för att få ut det som finns i mitt huvud på bloggen. :)

Jag har haft en period där jag mest bara publicerat recept. Att skapa recept är ganska tidskrävande. Först ska det provlagas och vid fototillfället ska det lagas mer noggrant (så att det blir fint), läggas upp och styleas på ett snyggt sätt och sedan fotas ur ett överflöd av olika vinklar. Därefter ska bilderna redigeras så att de ser ännu ljusare och fräschare ut än vad kameran lyckades fånga och sist av allt ska ju själva inlägget skrivas.

Förutom att det tar lång tid att skapa receptinlägg blir det lite tråkigt i längden. Jag tycker ju också om att skriva långa, informativa inlägg om kost och hälsa, framföra lite åsikter och berätta om andra saker jag gör utanför alla receptinlägg. Jag tycker helt enkelt att det blir lite opersonligt och det kanske blir svårt att se vem det är som ligger bakom alla recept. Samtidigt vill jag ju inte att bloggen ska bli för rörig.

I början av sommaren la jag ut en enkät på bloggen där jag frågade en del olika saker, bl.a. vad ni skulle vilja läsa om mer. Det blev ett varierat resultat, så jag vet inte om det gjorde mig speciellt mycket klokare.

Statistik

Istället tänker jag att det kanske är bättre att jag provar mig fram för att väva in mer av de inlägg jag själv känner att jag saknar. När jag hittar den mix som får mig själv att trivas som bäst med bloggandet hoppas jag att det gör även er nöjda!

Jag kommer att försöka satsa på att få med fler inlägg än bara en massa recept (jag har redan börjat lite) och kanske även lite mer personligt så att ni får veta mer om vem jag är. Det personliga kommer för det mesta att ha en anknytning till vad bloggen handlar om, d.v.s. mat och hälsa, men ibland kan det komma inlägg som avviker lite från ämnet.

Kanske har ni några önskeinlägg som ni skulle vilja att jag skriver? Kanske vill ni t.ex. ha nåt specifikt matlagningstips, veta hur jag tänker när jag väljer ekologiskt eller se hur det ser ut när jag lagar mat i köket? Maila eller kommentera gärna ifall ni har några önskemål!

 

* Bilden i toppen på inlägget kommer från Oxygenna

Gillade du detta inlägg? Dela med dig till dina vänner!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *