Hjälp mig att bli bättre!

Nu har jag bloggat lite mer än ett år och jag märker att trafiken och mängden återkommande besökare ökar på bloggen. Trots detta vet jag inte så mycket om er följare och läsare, vilket jag tycker är synd.

Jag skulle vilja ta reda på mer om vilka ni är och vad ni tycker om bloggen. Jag vill helt enkelt få hjälp av er att bli bättre och att utveckla bloggen.

Därför är jag väldigt tacksam om just du skulle kunna tänka dig att fylla i enkät som jag har gjort. Den innehåller en del grundläggande frågor om vem du är, hur du följer bloggen och vad du vill läsa om. Det tar ungefär 5 minuter att svara på enkäten och det skulle verkligen hjälpa mig enormt mycket ifall du ville svara på den!


När du klickar på knappen nedan kommer du att komma till enkäten.

Svara på enkäten här
Gillade du detta inlägg? Dela med dig till dina vänner!<br />Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

3 kommentarer om “Hjälp mig att bli bättre!

    1. Hej Helena! Vad konstigt att det inte går att öppna länken. Jag har lagt in den på nytt och hoppas att den funkar nu. Tack för att du sa till! /Josefin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *