Köksglädje

Köksglädje

På helgerna brukar jag oftast försöka lägga tid på att laga mat, baka sockerfria grejer eller testa något nytt i köket. Det är också då jag passar på att fota mina bakverk eller maträtter. Eftersom jag inte har någon fotostudio är jag väldigt beroende av dagsljus för att få fina bilder och det är ju bara på helgerna som jag är hemma dagtid. Att jag bloggar om mat betyder inte att jag måste ta jättebra bilder, men jag är intresserad av att fota och vill gärna att bilderna ska bli så bra som möjligt. Därför brukar jag försöka hinna med både lite matlagning och foto under helgen.

Igår var inget undantag och jag hade testat att baka sockerfria chokladbiskvier och skulle laga våfflor och lite annat som jag sedan förhoppningsvis skulle hinna fota. Min sambo och sonen åkte iväg för att hälsa på farmor, så jag fick ett par timmar för mig själv. När jag stod i köket slog det mig att även om jag har många saker jag vill göra och det kan bli lite stressigt ibland är det detta som jag älskar att göra. Jag älskar att baka, laga mat och att fota! När jag står i köket mår jag bra och känner mig glad. Jag ser alltid fram emot att få testa nya grejer och att prova ta nya typer av bilder.

När jag startade bloggen för ett år sedan var jag intresserad av mat och foto men jag hade inte riktigt tänkt mig att jag skulle finna så här mycket glädje i det ett år senare.


Bloggen tar upp en stor del av min fritid men som det ser ut nu är det bara roligt. För mig är det viktigt att jag lägger det på den nivå jag känner att jag klarar av utan att det ska bli för stressigt. Jag vill ha kvar det här och undvika att ta bort glädjen i det som jag verkligen tycker är roligt.

Att stanna upp och finna glädje i det man gör är viktigt!

Köksglädje


Kommentarer

Kommentera