Miniomeletter med vegetarisk skagenröra

Miniomeletter med vegetarisk skagenröra

Miniomeletter är goda och smarta att äta till frukost om man förbereder dem dagen innan. Jag gör dem i en muffinsplåt och man kan också att göra dem i bullformar eller små skålar. I detta recept har jag gjort dem tillsammans med en vegetarisk skagenröra som är fri från mjölk.

Miniomeletter med vegetarisk skagenröra

Miniomeletter, ca 6 st:

  • 3 ägg
  • salt och peppar
  • kokosolja

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Vispa samman ägg, salt och peppar.
  3. Pensla en muffinsplåt med kokosolja och häll omelettsmeten i botten på sex stycken av formarna.
  4. Grädda i ugnen i 15-20 minuter tills miniomeletterna stelnat. Ta försiktigt loss omeletterna ur formarna.

Vegetarisk skagenröra:

  • 1 liten morot
  • 1 stjälk selleri
  • 1/2 rödlök
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk gräslök
  • 2 msk dill
  • salt och peppar

Gör såhär:

  1. Hacka morot och selleri i små bitar. Finhacka löken.
  2. Blanda de hackade grönsakerna med majonnäs, gräslök och dill. Krydda med salt och peppar efter smak.

Miniomeletter med vegetarisk skagenröra

Gillade du detta inlägg? Dela med dig till dina vänner!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

4 kommentarer om “Miniomeletter med vegetarisk skagenröra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *