Mors dag

Mors dag och bok om Miljödieten

Igår var det alltså mors dag och för mig var det andra gången jag skulle få bli firad för att jag är mamma. Det blev en ganska lugn Mors dag tillsammans med min sambo och son. Vi gick till ett utomhusgym som finns i närheten av där vi bor på förmiddagen och turades om att träna och leka med vår son. Resten av dagen var vi mest bara hemma, åkte och handlade m.m.

I morsdagspresent fick jag en teckning av min son (men jag misstänker att han fått lite hjälp av sin pappa), en bukett rosor och en bok. Boken jag fick heter Miljödieten: snyggare, smalare sundare – och rädda världen på köpet. Det är en bok som handlar om att minska på köttet, äta mer grönt och ekologiska råvaror och på så sätt göra gott för miljön samtidigt som man minskar i vikt och mår bra. Den bygger alltså på teorin om att miljösmart mat också är det som är bäst för kroppen.

Jag hade inte sett att den här boken fanns innan jag fick den, men det ska bli intressant läsning! Om inte annat så finns det säkert inspiration till hur man kan laga mer vegetarisk mat.


Mors dag


Kommentera