Om Ekoista

Jag är en 33-årig, bloggande småbarnsmamma som bor en bit söder om Stockholm. Jag kommer ursprungligen från en liten by vid Norrlandskusten men flyttade till Stockholm när jag var 21 år gammal. Bloggen ekoista.se startades som ett hobbyprojekt när jag var mammaledig med min son.

Jag har haft en bloggpaus i ungefär 2 år (!) men nu har jag precis börjat blogga igen. Jag har de senaste åren börjat intressera mig alltmer för personlig utveckling, meditation, mindfulness och även att vara ute i naturen – inte minst att vandra. Jag kommer att skriva mer om detta på bloggen framöver.

På min blogg hittar du alltid snygga och fräscha bilder och recept på maträtter och bakverk som är fria från gluten, socker och ofta även mjölkfria. Låt dig inspireras till att göra goda och hälsosamma smoothies och juicer, sockerfria bakverk, nyttig vardagsmat eller en riktigt god superfrukost.

I november 2015 blev jag nominerad till en av 40 inspiratörer för en hållbar livsstil eftersom jag brinner för ekologiskt och giftfritt. Jag har också synts i Aftonbladet där jag berättat om hur jag genomför min juicefasta som gör mig pigg, glad och ger en kickstart för nya, hälsosamma vanor. I januari 2017 var jag med i Aftonbladets bilaga Kickstart där jag berättade mer om min blogg och bjöd på recept på hälsosamma mellanmål.

Med passion för mat

På min fritid tycker jag om att umgås med nära och kära, träna eller att kolla på film, men mest av alls gillar jag att experimentera i köket och att fota mat. Mitt stora matintresse återspeglas här på bloggen. Det är jag som fotar alla bilder jag lägger upp och jag komponerar även de flesta recepten själv, ibland med inspiration från andra. När jag lagar något efter ett recept jag hittat någonstans brukar jag skriva det.

Här är några av mina favoritrecept (klicka på bilderna för att komma till recepten): 

Chokladbollar
Våfflor med spenat och basilika
Kokosyoghurt med nötmüsli

Instagram och Facebook

Jag finns också på Instagram som @ekoista.se och på Facebook. Gör som över 3000 andra Instagrammare och följ mig på Instagram, så får du frekventa och dagliga uppdateringar med snygga matbilder, lite vardagsbilder och en och annan selfie.

Kontakt

Om du har några frågor, är intresserad av ett samarbete eller bara vill säga hej blir jag jätteglad om du mailar mig på Skärmavbild 2016-01-30 kl. 14.35.06. Det går också bra att använda kontaktformuläret på min kontaktsida. Vi hörs!

Här är några slumpmässiga bilder från mitt flöde på Instagram. 

Instagram @ekoista_se   Instagram @ekoista_se

Instagram @ekoista_se

3 kommentarer om “Om Ekoista

Kommentarer är låsta.