Om juicefasta i Aftonbladet Plus

Idag kunde man läsa om juicefasta på Aftonbladet Plus och det var jag som figurerade i denna artikel. Jag berättade om hur jag genomfört min juicefasta som jag gjorde i maj förra året. Det jag berättar i artikeln är precis samma som jag tidigare har skrivit om juicefasta, så all information om hur man genomför en fasta finns redan här på bloggen.

Artikeln tillhör en serie av artiklar med temat ”Beach 2016” där det är mycket fokus på viktnedgång. Jag vill poängtera att juicefasta för mig inte handlar om att gå ner i vikt snabbt, utan snarare om att bli av med sötsug och må bättre i kroppen. Det är en bra kickstart till bättre vanor om man inte är nöjd med sin nuvarande kosthållning.

Aftonbladet 2016-01-03

Recept på juicer och smoothies

Till er som har läst artikeln och hittat hit för att läsa mer om juicefasta har jag sammanställt ett inlägg med mina recept på juicer och smoothies. Skrolla bara ner i flödet eller gå direkt till inlägget för att få alla recepten. Recepten passar givetvis även om man bara är sugen på att göra egen juice eller vill ha goda smoothies till mellanmål.


..och för er som följt min blogg ett tag: nu vet nu vem jag är och hur jag ser ut!


Kommentera