Övningsklienter sökes

Jag håller på att utbilda mig till Återhämtningsterapeut och söker nu tre övningsklienter där jag kan träna mig på att leda klientsamtal. Återhämtningsterapi handlar om att få hjälp att hitta tillbaka till livet efter en utmattning eller annat liknande trauma.

En återhämtningsterapeut använder metoder där klienten får lära sig att stilla tankarna och släppa stress. I återhämtningsterapin arbetar terapeuten tillsammans med klienten för att minska oro, ångest och men samtidigt också hitta nya förhållningssätt och perspektiv.

När man befunnit sig i långvarig stress är det vanligt att man är fast i sina tankemönster och det är som att tankarna bara maler i huvudet. Det är vanligt att man försöker lösa problemen i tankarna men samtidigt bara vill fly från tillvaron. Det tar oerhört mycket energi att vara fast i detta mönster av tankar och stress. Återhämtningsterapi handlar om att frigöra den energin och använda den till sitt tillfrisknande istället. Här kan du läsa mer om Återhämtningsterapi.


Vem jag söker

Jag söker dig som befinner dig i en utmattning eller är påväg att återhämta dig ur en utmattning. Du kanske känner ett behov av samtalsstöd eller vill ha hjälp med verktyg för att kunna återhämta dig efter din utmattning.

Jag ser gärna att du vill boka minst tre samtal med mig, men det går självklart bra att boka fler samtal om du vill det.

Samtalen

  • Samtalen hålls via verktyget Zoom eller Skype och tar ca. 60 minuter. Det kommer att vara anpassat efter dig och dina behov.
  • Varje samtal kostar 250 kr. Betalning sker via Swish.
  • Jag arbetar under patientsäkerhetslagen och alla samtal omfattas av tystnadsplikt, sekretess samt GDPR.

Jag har tyvärr inte möjlighet att ta emot fler än tre klienter just nu, men om många skulle vara intresserade kan jag hänvisa till fler personer som går samma utbildning som mig som behöver övningsklienter.

Bokning

Om du är intresserad av att boka samtal eller har några frågor kan du kontakta mig på info@ekoista.se.


Kommentera