Saffransbiscotti

Saffransbiscotti – snabb och enkel julklapp

Det är sällan som jag lägger upp recept på något som innehåller vete eller socker här på bloggen. Lika sällan är det jag faktiskt bakar något sådant men nu har jag gjort lite saffransbiscotti att ge bort i julklapp. De innehåller vete och socker, ett helt vanligt recept på biscotti, alltså. Jag hade lite svårt att hitta bra recept på biscotti som var fria från socker och gluten och till slut tänkte jag att det känns som en stor ansträngning för någon som inte har något alls emot ”det vanliga”.

Jag använde ett recpet från ica.se och de innehåller pistagekärnor.

Saffransbiscotti
Saffransbiscotti
Jag la biscottin i papperspåsar som jag stämplade med God jul-stämpel och dekorerade lite. Det blir en fin julklapp för den som inte är intresserad av att få speciellt mycket grejer. En kul grej att ge bort!
Saffransbiscotti

Saffransbiscotti


Kommentarer

  1. Pingback: Jullåda med hemmagjort innehåll - Ekoista

Kommentera