Tävling glassformar

Tävling – giftfria glassformar från Lapland Eco Store

Tävlingen i samarbete med Lapland Eco Store är avslutad.

Nu har ni chansen att vinna giftfria glassformar från Lapland Eco Store. Formarna från Onyx är tillverkade i 18/8 rostfritt stål och finna i några olika modeller som har olika form och rymmer olika mycket. Den som har störst behållare heter Babel, mellanstorleken heter Neo och de minsta heter Vera och Paddle style. Vinnaren väljer själv vilken modell den vill ha!

Dessa formar håller riktigt länge och det går att göra goda glassar i oändligt många olika smaker. Med formarna följer glasspinnar i bambu som går att diska och använda flera gånger.

Glassformar från Lapland Eco Store

De fyra olika formarna man har att välja mellan ser ut såhär (OBS! Bilden återger inte hur stora de är i förhållande till varandra):


Onyx glassformar från Lapland Eco Store

Bilderna kommer från Lapland Eco Store.

För att delta i tävlingen, gör följande

 1. Skriv en kommentar på detta inlägg med vilken glassmak du skulle vilja göra om du vann formarna (glöm inte att ange korrekt e-mailadress som vi kan nå dig på).

Det går också bra att tävla via Instagram (@ekoista_se), så passa på att göra det för större vinstchans. Jag blir jätteglad om ni delar tävlingen (men det är inget måste för att vara med och tävla)!

Tävlingen avslutas fredag den 5 augusti kl. 23.59 och en vinnare kommer att dras därefter. Vi presenterar vinnaren här på bloggen och på Instagram efteråt. Vinsten kommer att skickas med post av Lapland Eco Store så snart vi fått vinnarens adress.

Förslag på glassmaker

Med formarna går det att göra en mängd olika spännande glassmaker och dekorera dem på olika sätt. Fördelen med dessa formar är att det går att frysa in och ta ut glassarna en och en, vilket gör det möjligt att göra varje glass unik. Varför inte göra lite extra smoothie och frysa in det som blir över i en form?

Några förslag på smaker (syns på bilderna nedan):

 • Jordgubb och mandelmjölk
 • Chiapudding och passionsfrukt
 • Choklad och banan
 • Banan och jordnötssmör
 • Hallon och lakritspulver
 • Mango och kokosmjölk

Glassrecept kommer att komma upp på bloggen under tävlingens gång!

Glassformar från Lapland Eco Store

Glassformar från Lapland Eco Store

Glassformar från Lapland Eco Store

Gillade du detta inlägg? Dela med dig till dina vänner!<br />Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

33 kommentarer om “Tävling – giftfria glassformar från Lapland Eco Store

 1. Ååh dessa skulle jag så gärna vilja vinna! Jag skulle göra glass av kokosmjölk och blåbär eftersom jag har massor av blåbär i frysen nu efter allt plock!!

 2. Det hade blivit glass med vattenmelon till döttrarna och mango till mig ? Har så länge tittat på dessa! Vore fantastiskt roligt att för en gångs skull få vinna ?*håller tummarna *

 3. Skulle vilja göra en med choklad och hallon. Choklad för att det är det godaste som finns och hallon för det fräscha, syrliga som bryter av. ?

 4. Skulle vilja testa att mixa ihop alla frukt o bär jag har hemma. Äpple, päron, apelsin, hallon, jorbgubb, blåbär, banan, melon, kiwi, krusbär o ser vad det skulle kunna bli för en unik o spännande smak 😀

 5. När jag var liten och bodde utomlands kunde man köpa popsicles (isglass) i olika smaker för en billig slant. Min absoluta favorit va choklad. Vinner jag dessa grymma glassformar ska jag göra mina egna chokladpopsicles till mig och mina barn.

 6. Visserligen är mango/passionsfuktsglass gott men, att ta till vara på det som växer runt omkring oss är ändå roligast. Så hallon/blåbär skulle jag göra.

 7. Jag skulle testa att göra en ”Peach Melba”-glass på persikor och hallon, det tror jag skulle bli gott en varm sommardag.

 8. Jag skulle göra en glass på blåbär och hallon som jag under denna semestervecka plockat i skogen, 2 km från vårt hus!
  Skogens resurser tillsammans med giftfritt, rostfritt kan inte bli bättre!

 9. Antingen skulle jag testa att göra en melonglass som jag skrev på instagram eller skulle jag försöka mig på en jordgubbsglass med chokladöverdrag. Det hade varit så kul att experimentera med ett par glassformar! ? ? ?

 10. Belgisk choklad och vanilj glass skulle vi göra här hemma och självklart för riktigt varma dagar även apelsin och melon glass.

 11. Jag skulle vilja göra sockerfri glass med ekologiska bananer och citron som jag och min son skulle kunna njuta av tillsammans! ??

 12. Mitt och barnens favoritrecept på ”glass” är banan, kakao, kokosolja, vaniljpulver och lakritspulver (mycket viktig ingrediens hihi). Hittills har vi bara ätit det i tråkiga skålar, skulle vara så roligt att få göra i riktiga glassformer. Och sen doppa i kokos eller choklad. 😀

 13. Mango och bananglass.
  Ha lite ananas juice i en mixer och blanda i 250 gr mango fryst i bitar. Mixar o gafflar 2 dl kokosgrädde. Mixar sedan i 2 bananer frysta i skivor.

 14. Jag vill locka mamma och hennes kompisar på demensboendet att få i sig mer vätska. De känner inte att de är törstiga. Isglass under varma dagar på färgglada frukter och bär som körsbär och jordgubb. Personalen brukar göra smoothies så varför inte prova att frysa dem också!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *