Heartful by Josefin

Heartful by Josefin

Idag skulle jag vilja berätta om mitt företag, som du hittar på heartfulbyjosefin.se. Denna blogg har varit inaktiv under en längre tid, men jag har börjat blogga igen så smått på min nya webbsida.

Jag startade denna bloggen 2015. I början fokuserade jag på att skriva om allt på ämnet ekologiskt, men jag gled snart över till att fokusera mer på mat och hälsosamma recept. Jag trivdes med rollen som receptkreatör, men kände att det blev stressigt och svårt att hinna med detta på sidan av mitt heltidsjobb.

2019 blev jag utmattad när jag jobbade på en liten produktionsbyrå i IT-branschen. Strax innan detta hände hade jag anmält mig till en utbildning till Diplomerad Återhämtningsterapeut vid Soulful Living. Denna utbildning blev min räddning då den började med ett återhämtningsprogram för utmattade. Jag lärde mig att hantera min stress med hjälp av Mindfulness, stresshantering och meditation. Samtidigt lärde jag mig mycket nytt om mig själv och fick ett nytt förhållningssätt till livet.


För ungefär ett år sedan sa jag upp mig från mitt dåvarande jobb i IT-branschen och bestämde mig för att starta eget. I höstas kunde jag äntligen starta mitt eget företag, Heartful by Josefin. I detta företag fokuserar jag på att hjälpa människor att återhämta sig efter sin utmattning och upptäcka sig själva på nytt. Samtidigt har jag precis blivit klar med en yogalärarutbildning, så jag är nu även yogalärare i en yogaform som heter Authentic Flow.

Om du vill veta mer om vad jag gör och följa mitt äventyr kan du läsa mer på min nya webbsida heartfulbyjosefin.se.

Jag hoppas att vi ses där!


Kommentera