Jullåda med hemmagjort innehåll

Jullåda med hemmagjort innehåll

Hoppas att er jul varit bra! För oss var det en lugn och mysig jul med mycket mat och en lagom mängd fina julklappar.

En utav de klappar jag gav bort igår var en låda full med hemmagjorda saker. Jag kunde inte nämna det innan jul på grund av att mottagaren kanske skulle se den, så jag visar den nu istället.

Den var till min mamma och pappa och den innehöll saker som jag och min sambo hade tillverkat: öl, glögg, torkad fisk, chokladbräck, chokladdoppade pepparkaksbollar och saffransbiscotti. Jag la allt i en trälåda och dekorerade på ett juligt sätt. Julklappen verkade vara väldigt uppskattad!

Jullåda med hemmagjort innehåll

Fisken har min sambo torkat och det är även han som bryggt ölen. Vi tänkte testa göra öl igen vid ett senare tillfälle och då kommer vi satsa på att göra den helt ekologisk. Resten av grejerna har jag gjort.

Jullåda med hemmagjort innehåll

Chokladbräck, chokladdoppade pepparkaksbollar och saffransbiscotti har jag skrivit om på bloggen tidigare.

Jullåda med hemmagjort innehåll
Jullåda med hemmagjort innehåll

Kommentera