Giftfri kaffemugg från Klean Kanteen

New in – Giftfri kaffemugg från Klean Kanteen

På helgerna när vi ska iväg någonstans brukar jag ofta tillreda lite te eller kaffe och ha i en kaffemugg på vägen. Jag har länge tänkt att jag ska köpa en ny, giftfri, kaffemugg men ibland har jag lite svårt att komma till skott när det handlar om inköp som ska göras. I helgen gick min gamla kaffemugg sönder, så då blev det plötsligt bråttom att köpa en ny.

Valet var inte svårt, utan jag hade redan innan bestämt vilken mugg jag ville ha, så jag åkte och köpte denna lila termos från Klean Kanteen. Som tillbehör köpte jag också en café cap som man sätter dit istället för korken, så kan man använda den som en mugg och dricka direkt ur den.

När jag kom hem såg jag hur fint kaffemuggen matchar med de blommor jag har på balkongen, så jag var bara tvungen att fota!


Jag har tidigare skrivit ett inlägg om varför jag tycker det är bra att satsa på giftfria vattenflaskor. Vi har sedan tidigare fyra flaskor från Klean Kanteen hemma, så därför valde jag detta märke igen, men det finns massor av andra bra märken om man vill satsa på giftfria flaskor och termosar.

Giftfri kaffemugg från Klean Kanteen


Kommentarer

Kommentera