Jag är en 35-årig, bloggande småbarnsmamma som bor en bit söder om Stockholm. Jag kommer ursprungligen från en liten by vid Norrlandskusten men flyttade till Stockholm när jag var 21 år gammal. Bloggen ekoista.se startades som ett hobbyprojekt när jag var mammaledig med min son. Numera är bloggen inaktiv, men alla recept och blogginlägg finns kvar.

Under hösten 2021 startade jag företaget Heartful by Josefin. Jag är utbildat till Diplomerad Återhämtningsteraput och yogalärare, så i mitt företag jobbar jag med att hjälpa kvinnor att hitta tillbaka till livslusten och glädjen efter utmattning eller långvarig stress. Jag brinner också för rörelse och använder yogan som ett viktigt verktyg för återhämtning. Jag har själv varit utmattad och tagit mig ur min egen utmattning. Jag vet att det går att hitta tillbaka till livet och uppleva livslust, glädje och balans igen. Om du är intresserad av att veta mer om hur jag kan hjälpa dig hittar du all information på heartfulbyjosefin.se.

Under menyvalet recept hittar du alla mina recept jag lagt upp genom åren. Där finns snygga och fräscha bilder och recept på maträtter och bakverk som är fria från gluten, socker och ofta även mjölkfria. Låt dig inspireras till att göra goda och hälsosamma smoothies och juicer, sockerfria bakverk, nyttig vardagsmat eller en riktigt god superfrukost.

Mitt stora matintresse återspeglas här på bloggen. Det är jag som fotat alla bilder jag lägger upp och jag har även komponerat de flesta recepten själv, ibland med inspiration från andra. När jag lagar något efter ett recept jag hittat någonstans brukar jag skriva det.

Här är några av mina favoritrecept (klicka på bilderna för att komma till recepten). Alla mina recept finns samlade under Recept i huvudmenyn.

Chokladbollar
Våfflor med spenat och basilika
Fiskbiffar med tångsås

Instagram och Facebook

Jag finns också på Instagram som @heartfulbyjosefin . Gör som nästan 3000 andra Instagrammare och följ mig på Instagram, så får du frekventa uppdateringar som handlar om återhämtning, self care och personlig utveckling.

Kontakt

Om du har några frågor, är intresserad av ett samarbete eller bara vill säga hej blir jag jätteglad. Du kan surfa in på heartfulbyjosefin.se/kontakt, så hittar du alla mina kontaktuppgifter där. Vi hörs!

Här är några slumpmässiga bilder från mitt flöde på Instagram. 

Instagram @ekoista_se   Instagram @ekoista_se

Instagram @ekoista_se

Kommentarer

  1. Vilken fin blogg du har och alla som inspirerar i vårt land till bättre kost och inställning förtjänar en eloge <3
    keep shining!

Kommentarer är stängda.