Pure effect

Pure effect

Jag har fått chansen att bli testanvändare av Pure Effects städprodukter. Det är miljövänliga och skonsamma städprodukter som innehåller mikroorganismer, och det är de som gör jobbet i städningen! De här städprodukterna är skonsamma både för människa, djur och natur. Så här beskriver Pure Effect sina produkter på hemsidan:

”Med Pure Effect gör du rent på riktigt, 
på naturens egna villkor. Vi låter nämligen 
det första livet på jorden – mikroorganismer – 
göra jobbet. De har en unik förmåga att bryta 
ner fett, smuts och luktproducerande bakterier. 
Det blir ordentligt rent, utan onödiga kemikalier. Våra produkter ger dig alltså den bästa städningen, samtidigt som du skonar dig själv, dina nära 
och vår gemensamma miljö.”

Jag ska få prova att städa med kalkrent och allrent och jag har än så länge hunnit testa kalkrent. Det blev rent, men jag måste nog hinna städa med det några gånger innan jag kan ge ett utlåtande på hur jag tycker att produkterna fungerar.

Jag tycker det är häftigt att man kan använda bioteknik, alltså mikroorganismer till att städa, så det ska bli spännande att se vad resultatet blir! Jag ska återkomma med ett utlåtande efter att jag har provat produkterna ett tag.

Kommentarer

 1. Rebecka

  Vad tycker du om Pure Effects städprodukter? Skulle du rekommendera dina läsare att köpa produkterna?

  1. Jag tycker att de fungerade bra att städa med. Jag tycker inte det var så stor skillnad mot att städa med andra städprodukter (städar med såpa annars), men det kändes fräscht och miljövänligt. Dessutom räcker produkterna länge! Jag kan absolut rekommendera mina läsare att prova 🙂

   1. Rebecka

    Tack för svaret! 🙂
    Det kanske är en dum fråga men vad är det för typ av såpa du städar med annars? Och vart köper man den?

Kommentera