recept

Nytt på bloggen

Nu har jag genomfört lite förändringar på bloggen! Ni som är uppmärksamma kanske har märkt att jag har lagt upp ett par recept på nytt, alltså recept som förekommit i inlägg tidigare. Anledningen till varför jag gjort det är att jag nu har valt att samla alla recept på ett och samma ställe, så det går nu att hitta alla recept under recept i huvudmenyn. Därför publicerar jag också vissa recept som förekommit i generella inlägg eller inlägg med flera recept igen. På så sätt hamnar de automatiskt bland recepten på receptfliken.

Gå gärna in och kika och hör av er om det är något som ser konstigt ut.

recept

Jag har också passat på att ändra lite andra småsaker i utseendet på bloggen. Det är inga jätteförändringar, men jag tänkte att det behövde fräschas upp litegrann.

I fortsättningen kommer jag att försöka separera inlägg med recept från ”prat”, vilket gör att det ger en bättre överblick över recepten och de hamnar också automatiskt på sidan med alla recept.

Kommentera