Sockerfri chokladkaka

Tankar kring bloggande hos Min lilla kokvrå

Min lilla kokvrå är en matblogg som drivs av Birgitta. Det är en inspirerande blogg med många bilder och recept på god och härlig mat.

Nu lyfter Birgitta fram tre bloggar hon gillar på sin blogg och jag är en av dem. I inlägget får man läsa mina tankar om bloggande i form av svar på några olika frågor. Man får t.ex. veta vad jag tycker är roligt med att blogga, vad som är svårast och vad jag tycker att en bra blogg ska innehålla. Jag tycker det är jätteroligt att Birgitta valde att skriva om min blogg och att hon finner just mig inspirerande! Läs inlägget här.

Anledningen till varför jag valt chokladkakakn som inläggsbild är för att jag hittade Min lilla kokvrå genom denna kakan. När jag var ute efter recept på sockerfria bakverk hittade jag ett recept på en socker- och glutenfri chokladkaka på hennes blogg. Efter att jag hade bakat kakan la jag upp bilder på den här på bloggen och det gjorde att hon även hittade min blogg. Sedan dess har vi följt varandras bloggar!Kommentera