Ekoista.se – en inspiratör för en hållbar livsstil

Greenmatch har utsett 40 inspiratörer för hållbar livsstil – och jag är med denna blogg en utav dem! Kika gärna på listan för att se presentationen av alla 40 bloggar som inspirerar till en hållbar livsstil. Alla bloggar jag känner igen sen tidigare på den här listan är riktigt bra, så förmodligen finns där några guldkorn som kan locka just dig.

Greenmatch ägnar sig i vanliga fall åt gröna energikällor och brinner samtidigt för hållbar livsstil. Att de dessutom lägger ner så mycket tid och energi på att hitta bloggar som inspirerar och sedan lyfta fram dem på det här sättet är beundransvärt.

Det känns verkligen roligt att min blogg blir uppmärksammad i det här sammanhanget. Många av bloggarna på listan är stora och väletablerade, vilket gör det extra spännande att just jag får vara med.


I presentationen finns en beskrivning av min blogg och jag har också fått svara på frågan ”Vad fick dig att välja en hållbar livsstil?”. Mitt svar kan du se nedan. Jag har inte själv sett det som att jag valt en hållbar livsstil, utan mer att jag strävar mot att min livsstil ska bli alltmer hållbar. Att välja en hållbar livsstil är inget man bara gör och ändrar över en natt, utan det är något man ständigt jobbar för att uppnå allt eftersom man lär sig mer och börjar reflektera över nya saker.

greenmatch-nomineringsbeskrivning

 

Jag vill också passa på att gratulera de andra bloggarna som finns med på listan! Det är roligt att det finns flera fina bloggar som brinner för ekologiskt, giftfritt och hållbabar livsstil.


Kommentarer

    1. Tack så mycket och grattis till dig med! Din blogg är väldigt bra och förtjänar denna utmärkelse. 🙂

  1. Stort grattis till äran att vara en inspiratör. Det du skriver om en hållbar livsstil stämmer bra. Jag har pluggat miljö sen 2007 och det finns hur mycket som helst att lära sig. Och att lära om med då det en trodde var bra sen visar sig inte vara så bra.

    1. Tack! Jag tror på att ständigt hålla sig uppdaterad och förbättra sig. Att värna om miljön och göra rätt val är inte alltid enkelt.

Kommentera