Presenter och sockerfri brownie

Fint inslagna presenter och sockerfria brownies

Jag älskar att slå in presenter eller ge bort ätbara gåvor som jag dekorerat fint. I helgen åkte vi till min svärmor för att fira att hon fyllde år. Hon brukar inte vilja ha några presenter, men hon blir ändå jättteglad när man har lagt ned tid på något genom att slå in fint. Vi hade köpt en bok som vi visste att hon hade letat efter och min son hade också ritat en teckning, så jag passade på att slå in dem fint.

Jag har massor av olika papper, band och snören hemma som jag samlat på mig genom åren så jag brukar ta vad jag hittar och göra en unik presentinslagning. Den här gången hittade jag färgglada papper, virkgarn samt band och en pappersblomma som suttit på presenter jag fått vid något tillfälle. Resultatet blev två presenter med lite vårkänsla!

Presenter och sockerfri brownie

Jag bakade också en omgång sockerfria, raw brownies med chokladglasyr. Jag dekorerade den med kokosflingor och bipollen. Jag hade gjort ett försök att färga kokosflingorna lila med acaipulver, men de blev väldig svagt färgade och när jag strödde dem över kakan syntes det inte överhuvudtaget att jag försökt få lite färg på dem. Det är kul att testa saker, men alla idéer är inte lyckade.

Receptet på mina brownies finns på bloggen sedan tidigare. De är enkla att göra och blir väldigt goda! Jag har bjudit på dem vid flera tillfällen och de har t.o.m. varit omtyckta av personer som vanligtvis inte brukar uppskatta sockerfritt.

Presenter och sockerfri brownie

Sockerfria brownies

Kommentera