Gamla loppisfynd

Gamla loppisfynd från Paris

I mitt senaste inlägg syntes en gammal plåtburk som jag hade lagt upp chokladdoppade rawbollar i. Jag tänkte nu visa lite fler fina, gamla burkar i samma stil. Alla burkar tillhör min mamma och hon har köpt dem på loppis i Paris, kring 1979-1980 någon gång. Hon tycker fortfarande att de är så fina att ha framme på spiselkransen och det tycker även jag. Vad gör det att de är lite rostiga och slitna? Jag tycker bara att det är fint!

Jag önskar jag hade ett gäng gamla plåtburkar jag med och jag brukar alltid hålla utkik efter det när jag är på loppis. Kanske får jag också ihop en sådan här fin samling till slut.

 

Gamla loppisfynd

Gamla loppisfynd

Gamla loppisfynd

 

Gamla loppisfynd


Kommentarer

  1. Pingback: Julklappstips: Från second hand - Ekoista

Kommentera