Äggwrap med skagenröra och grönsaker
Även om man äter gluten- och spannmålsfritt går det utmärkt att göra en wrap. Det enda som behövs är ägg! Det kallas kort och gott för äggwrap och går att fylla med lite vad som helst. Här har jag valt att fylla min äggwrap med skagenröra, gurka, tomat och ruccola. Det blev en riktigt god och enkel lunch!
1 äggwrap:
- 3 ägg
- smör
- salt och peppar
Gör såhär:
- Vispa samman ägg, salt och peppar.
- Hetta upp en stekpanna och smält smör i pannan. Häll över äggblandningen och stek på medelhög värme tills den har stelnat. Vänd sedan och stek en liten stund på andra sidan. Ta bort den tunna omeletten från stekpannan och låt svalna innan den fylls med innehåll och rullas ihop till en wrap.
Skagenröra:
- 150 g räkor
- 1/2 rödlök
- 1 dl majonnäs
- 2 msk hackad gräslök
- 2 msk hackad dill
- salt och peppar
Gör såhär:
- Hacka löken fint. Blanda med majonnäs, gräslök, dill och smaka av med salt och peppar.
- Rör till sist ner räkorna.
Kommentera