Citronpicklad rödlök

Citronpicklad rödlök

Jag älskar tillbehör! Jag tycker om att göra enkel mat – men med massor av tillbehör. Här bjuder jag på en favorit som är jättegod men också superenkel att göra: citronpicklad rödlök. Det passar perfekt till fisk, men går också att ha på sallad eller toppa favoriträtten med.

Citronpicklad rödlök

Ingredienser:

  • 1 rödlök
  • 1 citron
  • en nypa salt

Gör såhär:

  1. Skiva rödlöken i tunna skivor, gärna med en mandolin. Pressa saften ur citronen.
  2. Blanda samman lök, citronsaft och salt. Förvara i en tätt sluten glasburk. Håller i kylen i flera dagar.
Citronpicklad rödlök

Kommentarer

  1. Pingback: Fiskbiffar med tångsås och picklade grönsaker | Ekoista

Kommentera