paket från jordklok.se

Det kom ett paket

Idag hämtade jag ut ett paket från jordklok.se som innehöll lite spännande saker. Lilly’s Eco Clean är ett diskmedel som jag brukar använda och nu när det var dags att beställa nytt passade jag på att beställa lite fler disktillbehör.

Hittills har jag diskat med plastdiskborste, men eftersom att vi i sakta tempo håller på att platsbanta hemmet har jag nu beställt diskborstar i trä. Själva borsten är gjorda i olika material på de tre diskborstarna så att jag nu får prova på hur det känns att diska med naturfiber, hästtagel och kokosfiber. Borstarna med långt skaft kommer jag att använda till olika ändamål eftersom den ena är mjuk och den andra är hård. Den lilla, runda borsten är en kastrullborste så att det ska bli lättare att komma åt i kastrullernas runda kanter. Den avlånga borsten är en grönsaksborste.

Förhoppningsvis håller de här borstarna mycket längre än en plastborste så att det blir både ekonomiskt och miljömässigt försvarbart att köpa så många olika borstar. Jag inser att jag nu saknar en borste som kommer åt att diska ur nappflaskor. Plastdiskborstarna jag brukade köpa gick precis in, men det gör inte de här borstarna. Jag har en naturlig tvättsvamp sedan tidigare som säkert funkar bra till det ändamålet.


Jag ska nu prova mina nya diskborstar ett tag och se hur det känns, sedan kommer jag att skriva här på bloggen vad jag tycker om de olika borstarna. Jag har fler spännande saker på min diskbänk som ni också kommer att få ta en titt på då, men ni får hålla till godo en vecka eller två först.

De andra sakerna som syns på bilden är en tandborstmugg och en barntandborste, ekologisk Arganolja att ha i håret, eyeliner och en tvålhållare. Jag kommer att berätta mer om skönhetsprodukterna och hur jag använder dem i kommande inlägg, så håll utkik!


Kommentera