Jordgubbssmoothie

Paleosmoothie med jordgubbar

Under min Paleo 30 dagar ska jag egentligen undvika att äta saker som liknar skräpmat eller processerad mat och det betyder egentligen att jag ska undvika smoothies. Trots det blir det någon smoothie då och då, men jag ser det egentligen inte som ett större problem. Smoothies är lite av min vardagslyx som jag unnar mig ibland, med gott samvete.

Ibland brukar jag göra en jordgubbssmoothie som jag lagt upp recept för på bloggen tidigare. Nu gör jag den i en ny variant där den är Paleo-anpassad men även lite mer mättande än min vanliga smoothie.

Jordgubbssmoothie

2 smoothies:


  • 2-3 dl kokosmjölk
  • 2 små bananer
  • 1 1/2 dl frysta jordgubbar
  • Saften från en apelsin
  • 2 msk mandelsmör
  • 1 tsk kokosolja

Gör såhär:

Lägg alla ingredienser i en mixer eller matberedare och mixa till en slät och krämig smoothie. Servera direkt!

Jordgubbssmoothie


Kommentera