Smoothie med hallon och apelsin

Igår testade jag att göra en smoothie med hallon och apelsin. Det blev en väldigt fräsch smoothie som gick åt i ett nafs!

Denna gången ”fuskade” jag och använde köpt, färskpressad apelsinjuice, men det bästa är alltid att pressa själv. Det går enkelt att göra med en vanlig juicepress som man pressar för hand med ifall man inte har en råsaftcentrifug.

Smoothie med hallon och apelsin

 1 stor smoothie eller 2 små:


 • 1 banan
 • 3/4 dl hallon
 • 2 dl färskpressad apelsinjuice
 • 1 dl havremjölk
 • några myntablad
 1. Lägg alla ingredienser i en mixer eller matberedare och mixa tills det fått en slät konsistens. Servera direkt!

Smoothie med hallon och apelsin

Smoothien fick verkligen en härlig färg, vilket i sig är en extra energikick!


Kommentarer

 1. Hej! Jag har en lite konstig fråga, men jag undrar varför jag inte kan läsa de kommentarer som du får i bloggen?
  /Gunnvor

  1. Hej! Du bör kunna läsa kommentarerna på bloggen. Det var fler som inte kunde det för någon dag sedan, men det löste sig tydligen, så jag hoppas att även du kan se kommentarerna nu igen. Meddela mig gärna om du inte kan det, så ska jag försöka lösa problemet.

   /Josefin

Kommentera