Blomkålstabbouleh med saffransmarinerade fiskspett

Blomkålstabbouleh och saffrandsmarinerade fiskspett

Ett av mina syften med denna blogg är att inspirera till att äta naturlig, god mat utan tillsatser. Jag lägger oftast bara upp mat när det är egna recept jag har, men det slog mig att jag kanske kan inspirera ännu mer genom att visa mer av vad jag lagar här hemma. Jag tycker om att prova laga nya saker och letar ständigt nya recept. Därför tänkte jag försöka bli bättre på att ta bilder när jag provat någon god rätt och dela med mig av det. Förhoppningsvis kan även korta inlägg med bilder vara inspirerande och uppskattande för er läsare.

Nyligen fick jag hem tidningen Matkärlek och där fanns det två recept som jag lagade till middag idag: blomkålstabbouleh och saffransmarinerade fiskspett. Spetten ska egentligen grillas, men eftersom det spöregnat idag fick de tillagas i ugnen. Dessutom vispade jag ihop lite hemmagjort majonnäs och det blev en väldigt god, väldoftande och färgglad middag.

Blomkålstabbouleh med saffransmarinerade fiskspett

 

Hoppas att ni uppskattar även denna typ av inlägg!

Kommentarer

  1. Pingback: Bovetepannkakor med vegetarisk skagenröra - Ekoista

Kommentera