Grön smoothie

Supersnabb grön smoothie

Här har jag gjort ännu en smoothie som jag tycker blev väldigt god. Det är en grön smoothie där jag fuskar lite med köpt juice för att den ska gå extra snabbt och enkelt att göra. Jag har använt en juice med spenat, äpple, ananas och citron som kommer från Loviseberg Råsaft.

Egentligen föredrar jag att pressa egen juice och det hade ju gått hyfsat lätt att pressa en juice med samma ingredienser, men ibland är det helt enkelt kort om tid. Därför har det här fått bli min morgonsmoothie några morgnar i rad.

Ingredienser för en grön smoothie:


  •  1 avokado
  • en stor näve babyspenat
  • 2 dl färdigpressad juice

Gör såhär:

  1. Mixa allt tills det får en slät konsistens och servera direkt. Ha i mer juice om tunnare smoothie önskas.

Grön smoothie

Superenkelt, mättande och gott!


Kommentera